Cine suntem

Suntem o clinică veterinară cu servicii complete, cu medici veterinari foarte bine pregătiți și cu o echipă dedicată. Ne concentrăm pe medicina preventivă, proceduri chirurgicale, îngrijire dentară, precum și terapii holistice și alternative.

Misiune

Ne preocupă sănătatea și bunăstarea tuturor animalelor care ajung în grija noastră. La Habitat Vetz sperăm să vă depășim așteptările la fiecare vizită!​

Viziune

Oferind îngrijire atentă și dedicată pentru animalele dvs. ne străduim să oferim servicii care să corespundă tuturor nevoilor folosindu-ne de experiența noastră medicală, nivelul ridicat al serviciilor și asistență educațională.

Valori

Credem că toate animalele trebuie să fie tratate cu grijă și compasiune și ne asigurăm să fim la curent cu cele mai noi tehnici în medicina veterinară .

Oferim servicii veterinare de peste 10 ani

Servicii medicale veterinare, consultații generale și de specialitate, analize de laborator, chirurgie, medicină preventivă atât la animalele de companie cât și la cele de rentă.

Dotări clinică

Program Integrarea minorității rome

Integrarea minorității rome, cu 3 activități de conștientizare a bolilor ce pot afecta animalele domestice. Am prezentat Babesioza, Rabia și Trichineloza și am răspuns întrebărilor participanților.

cabinet veterinar Comana curte

De ce să ne alegi

Considerăm că toți proprietarii de animale ar trebui să aibă acces la îngrijiri veterinare preventive, convenabile și accesibile.

Experiență

Peste 15 ani de activitate în îngrijirea și tratarea animalelor.

Dedicare

Tratăm fiecare client ca fiind parte din familie.

Flexibilitate

Program adaptat urgențelor și nevoilor animalelor dvs.

Prețuri competitive

Raport optim între calitatea serviciilor și pret.